Specialistisch

Mobile Telematics levert naast standaard oplossing ook maatwerk. Dit zijn vaak unieke projecten op voertuigen of machines waar een standaard oplossing niet de juiste gegevens oplevert. Onderstaand een paar “specials” die we gerealiseerd hebben. 

Isolatiespuitwagens

Voor een grote Europese isolatiespecialist hebben we een oplossing ontwikkeld, waarmee de omstandigheden waaronder de isolatie wordt aangebracht, automatisch worden vastgelegd. Zo meten we de temperatuur en druk van het PUR-schuim en registreren we hoeveel er wordt verwerkt. Deze gegevens worden gebruikt voor nacalculatie en kwaliteitsbewaking. 

Sproeiwagens

Nog een bijzondere toepassing is de wagens waarmee vloeistoffen worden verspreid voor stofbestrijding. Dit wordt o.a. gedaan bij opslaglocaties van steenkool en andere grondstoffen. We leggen met de WATCHERbox® precies vast waar en wanneer is gesproeid. Naast sproeien kunnen deze wagens ook ingezet worden bij wateroverlast.

Gladheidbestrijding

Om precies vast te leggen waar is gestrooid en wanneer, wordt de WATCHERbox® gebruikt. Deze registreert automatisch en objectief al deze gegevens. Onmisbaar als u moet aantonen of een traject is gestrooid of niet.

Heeft u ook een bijzondere toepassing die u op afstand wilt beheren? Laat het ons dan weten. We gaan dan samen met u bekijken wat de beste oplossing hiervoor is.