Materieelbewaking

Bewaking van materieel kan op veel manier worden uitgelegd. Welke manier voor u ook van toepassing is, wij hebben de oplossing!

Diefstalpreventie

Vaak blijven de machines voor kortere of langere tijd in het veld achter. Vaak in gebieden zonder toezicht, dus ideaal voor het dievengilde. Om het risico op diefstal te verkleinen hebben we een aantal slimme oplossingen bedacht.
U kunt gebiedsbewaking aanzetten of het parkeeralarm. 

Gebiedsbewaking

Bij gebiedsbewaking geeft u via de webapplicatie een gebied aan waarbinnen de machine mag bewegen. Komt de machine buiten dit gebied, dan wordt het alarm geactiveerd.

Parkeeralarm

Dit is een nog slimmere manier om uw materieel te beveiligen. Ook hiervoor gaat u gewoon naar de webapplicatie en voert de normale werktijden in. Zodra de machine buiten deze werktijden verplaatst wordt, gaat het alarm af.

Brandstofalarm

Machines zoals grondwaterpompen en aggregaten staan vaak onbemand te draaien en zullen van tijd tot tijd bijgetankt moeten worden. Maar hoe weet u nu of er getankt moet worden, zonder iemand naar de machine te sturen?
Daar hebben we de oplossing voor: tankniveau meting. U ziet op afstand welke tank bijgetankt moet worden. Om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u ook op laag brandstofniveau alarmeren. Zodra het niveau te laag is, krijgt u een SMS of email met machinenummer en locatie. Dat scheelt tijd en onnodige tankbeurten.