Rittenregistratie

Als u de ritten van uw voertuigen wilt registreren, dan kan dat natuurlijk met de hand. Uw medewerkers houden zelf de lijstjes bij en u verwerkt deze tot een sluitende kilometerregistratie...
Dat kan dus ook anders, efficiƫnter en... goedkoper.

Met ons ritregistratiesysteem worden alle ritten automatisch geregistreerd. Uw medewerkers hoeven zich niet langer met de administratie hiervan bezig te houden. Wij registreren automatisch voor u:

  1. Kilometers per rit, dag, week, maand etc.
  2. Start- en stoptijd per rit
  3. Start- en stoplocatie per rit

En als u ook wilt weten wie er met uw voertuigen heeft gereden, dan kan ons systeem eenvoudig uitgebreid worden met bestuurdersregistratie. De bestuurder meldt zich bij elke rit aan met zijn persoonlijke chip. Dat is alles.
En u weet precies wie wanneer waar heeft gereden.

Overal toegang

Om uw ritgegevens in te zien, hoeft u alleen maar over een internetverbinding te beschikken. U kunt overal inloggen en heeft direct toegang tot alle ritgegevens. U hoeft dus geen software te downloaden of te installeren. Wel zo gemakkelijk.

Rapportage

Om de ritgegevens overzichtelijk weer te geven kunt u kiezen uit diverse rapporten. Zo is er het rapport dat conform de richtlijnen van de belastingdienst de ritten weergeeft. En een rapport met de start- en stoptijden, voor snelle controle van de urenregistratie.
En natuurlijk kunt u de rapporten zelf printen of opslaan in diverse bestandsformaten.