Automatische registratie maairoute en voortgang.

Gazonmaaiers worden vaak binnen de bebouwde kom ingezet, met druk verkeer en veel obstakels. Een foutje is dan snel gemaakt.

Hiermee toont u objectief en snel aan dat de maaiwerkzaamheden op de afgesproken dag zijn uitgevoerd. En u kunt efficiƫnt schadeclaims controleren. Zo voorkomt u onnodige kosten, tijdverlies en administratie. Ook het aansturen door de planning of terugkoppeling aan de opdrachtgever wordt zo heel eenvoudig.

Nieuw in ons assortiment is de MaaiApp: de digitale assisitent die de machinist ondersteunt bij zijn maaiwerk. Op de MaaiApp staat de digitale bestekkaart, zodat de machinist precies ziet waar hij is en wat hij moet doen. Met 1 klik kan de machinist een melding maken van een obstakel en er een foto van maken. Zo worden alle gegevens eenmalig bij de bron vastgelegd en zijn daarna digitaal beschikbaar voor uitvoerder en (indien gewenst) opdrachtgever.

De MaaiApp is uniek is zijn soort en kan ook zonder internetverbinding werken. De machnist kan aan het einde van de dag de gegevens uploaden en 's morgens de bijgewerkte maaibestekken downloaden. De MaaiApp bespaart tijd, voorkomt dubbel werk en geeft alle betrokkenen direct inzicht in de voortgang.